Your cart

No products in the cart.

BlogBlog Single

Saveti za uređenje Vašeg doma

Bilo da se tek useljavate u svoj novi prostor ili želite da osvežite svoj dom, postoji nekoliko načina da uredite svoj enterijer jednostavno i bez mnogo muke. 

Zaboravite na naporna krečenja (osim ukoliko to nije baš ono što želite!), uz par malih trikova Vaša dnevna soba, trpezarija ili spavaća soba će postati potpuno nova prostorija!

Dekoracije 

Najjednostavniji način da unesete novi duh u svoj prostor jesu dekoracije. Znate onaj osećaj kada stignu praznici, pa ukrasi, sveće i lampice doprinesu Vašem novogodišnjem raspoloženju? Uz samo par dobro odabranih dekorativnih elemenata, Vaša soba može poprimiti novu atmosferu i zadržati je tokom cele godine.

Bilo da se odlučite za elegantne svećnjake, vaze sa cvećem, nov stolnjak ili prostirku za sto, nemojte podceniti moć ovakvih malih dekoracija.

Slike, fotografije, posteri

Ne zaboravite na zidove! Osim što je važno i koju boju ste odabrali, dodatno im možete dati svoj autentični pečat. Ukrasite ih umetninama ili fotografijama Vaših najdražih. A ukoliko niste ljubitelji slikarstva, a fotografije više volite da držite u foto albumima, uramite postere omiljenih filmova, serija ili muzičkih albuma. 

Za moderan enterijer odlične su crno-bele umetničke fotografije, a ako biste nešto veselije tu su razne zidne nalepnice kao i tapete najrazličitijih dezena. 

Pustite mašti na volju!

Biljke

Ako obožavate biljke, eto praktičnog rešenja i za Vaš enterijer. Pored toga što zelena boja ima umirujuće dejstvo, biljke obezbeđuju čist vazduh i pozitivno utiču na naše zdravlje. Odaberite vrste koje volite, ali pazite i na to kako i gde ćete ih smestiti. Neke biljke traže više sunca, dok neke traže više ili manje vode. Ukrasite svoj dnevni boravak prelepim zelenilom, a takođe lični stil možete pokazati i kroz odabir saksija, koje mogu poslužiti kao dodatna dekoracija.

Osvetljenje

Nešto što ne smemo da zaboravimo da spomenemo je i osvetljenje. Naravno, lampe pružaju preko potrebnu svetlost, posebno ako Vašem domu nedostaje prirodnog osvetljenja, ali lampe ne moraju da služe samo toj svrsi. 

Danas možete pronaći najraznovrsniju rasvetu koja će se idealno uklopiti u Vaš enterijer i dati mu dodatni „vau” efekat. A ukoliko Vam nedostaje inspiracije u tom pogledu, pogledajte naše kolekcije HOME LIGHT lampi i možda pronađete onaj savršen model za kojim tragate.

Vrh stranice